NAVIGATION - SEARCH

ITIM - Inzet social media

Ik maak gebruik van de volgende social media:

  • Facebook (vaak gebruik)
  • LinkedIn (zelden gebruik)
  • YouTube (zelden gebruik)
  • Twitter (zelden gebruik)

Ik onderhoud ze allemaal minimaal jaarlijks.

Ik gebruik Facebook voor mijn persoonlijke contacten, denk aan vrienden en familie. Ik heb mijn facebook zo veel mogelijk afgeschermd voor de buiten wereld want ik zou niet willen dat er een keer iets met mijn telefoon gepost wordt wat eigenlijk wat te vergaat. Dat is al vrij vervelend maar heeft op deze manier geen invloed op mijn zakelijke contacten, deze staan namelijk in LinkedIn. Ik probeer LinkedIn te onderhouden maar door tijd gebrek schiet dit er wat bij in.

Ik denk dat ik op facebook een beetje als saai overkom. Want ik zit niet elke dag op facebook en post misschien maar 1x per maand een berichtje op facebook. Toch gebruik is facebook veel vergeleken met de andere social media.

Ik kom op facebook in ieder geval helemaal niet over als nerd, dat weet ik 100% zeker. Alle foto's die met mijn mail-hosting te maken hebben zijn daar totaal afwezig. Foto's van het strand in Lloret de Mar daar in tegen wel. Op deze manier hoop ik dat onder mijn "vrienden" voor zover het vrienden zijn (laten we zeggen vrienden kring) geen nerd imago creëer.

Waar je natuurlijk wel voor uit moet kijken is of je je baas niet op facebook hebt toegevoegd. Anders heeft deze scheiding totaal geen zin.

En zoals eerder vermeld heeft deze scheiding ook geen zin om dingen te verbergen voor de overheid. Alles wat je op andermans server plaatst heb jij geen controle over. Dus denk alsnog na voordat je iets post ! Dat doe ik ook :)

Wat ik probeer voor de zakelijke gebruikers is om ze een makkelijke manier te geven om "mij" uit te pluizen. Ik heb een website op www.bogdanvandertol.nl dan kunnen ze er direct een gezicht aan de naam koppelen. En vanuit die website kun je naar mijn social media, blogs (waaronder deze blog). Ik ben deze pagina gaan maken vanwege de ITIM opdracht.

 

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading